Sterrenbeeld Weegschaal

Personen met een geboortedag tussen 23 september en 22 oktober. zijn geboren onder het sterrenbeeld Weegschaal. Het element dat aan het sterrenbeeld Weegschaal is verbonden, is het teken lucht.

Weegschaal Het sterrenbeeld Weegschaal wordt gekenmerkt door de eigenschap altijd maar op zoek te zijn naar harmonie en evenwicht. Dat geldt niet alleen op intellectueel gebied, maar ook ten aanzien van het fysieke. Dit sterrenbeeld wenst absoluut niet dat andere mensen druk uitoefenen, want daardoor raakt het evenwicht uit balans. De natuurlijke uitstraling van de Weegschaal heeft effect op andere mensen, die zich daardoor snel aangetrokken voelen tot dit sterrenbeeld. De Weegschaal vindt het ook aangenaam om omringd te worden door andere mensen en in gezelschap te zijn. Dit sterrenbeeld geeft echt om anderen en door deze gevoeligheid voelen ook andere personen zich prettig in het gezelschap van de Weegschaal. Op het gebied van werk is het zo dat dit sterrenbeeld de voorkeur geeft aan werken in teamverband en niet alleen. In het team vervult de Weegschaal maar al te graag de rol van diplomaat om zo anderen aan te sporen tot een compromis te komen. Kenmerkend aan dit sterrenbeeld is de kracht om een groepsproces op gang te brengen. Let wel, alleen op gang brengen, want daarna wordt het stokje overgedragen aan de teamleden om het proces een goed gevolg te geven. Dit sterrenbeeld zal dan naar de achtergrond verdwijnen, maar zeker bereid zijn om de andere van een goed advies te voorzien of op andere wijze dienstbaar te zijn.

Diplomatie en beslissingen De Weegschaal is een ware diplomaat en op het moment dat er een beslissing moet worden genomen, zal dit sterrenbeeld een duidelijk beeld hebben van alle mogelijke gevolgen van de beslissing. Dat maakt dat de Weegschaal op andere besluiteloos kan overkomen, omdat het lastig wordt voor het sterrenbeeld om een definitieve keuze te maken voor een beslissing. Als geen ander doorziet de Weegschaal echter de gevolgen en door alle alternatieven te onderzoeken, zorgt ervoor dat er een diplomatieke beslissing zal worden genomen. Bevindt de Weegschaal zich in vreemd gezelschap, dan wordt er alles aan gedaan om zich aan te passen om niet buiten de groep te vallen. Dit komt doordat het sterrenbeeld zich graag aardig gevonden ziet door anderen.

Basiskarakter Weegschaal De belangrijkste eigenschappen, die het basiskarakter van het sterrenbeeld Weegschaap kenmerken zijn rechtvaardigheid, evenwicht, harmonie, bemiddelend en meegaand. De kleur, die voor inspiratie zorgt bij de Weegschaal is donkerpaars. Ten aanzien van mode en inrichting heeft dit sterrenbeeld een uitgesproken goede smaak. De uiterlijke verschijning vindt de Weegschaal dan ook zeker belangrijk. Op het gebied van de liefde droomt de Weegschaal nogal eens weg en muziek en kunst zijn belangrijke aspecten in het leven van de Weegschaal.

Bron: sterrenbeeld Weegschaal

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb