Sterrenbeeld Leeuw

Alle personen die geboren zijn in de periode 23 juli tot en met 22 augustus vallen onder het trotse sterrenbeeld Leeuw. Aan het sterrenbeeld Leeuw is het vuurteken gekoppeld als element.

Leeuw De heerser van het sterrenbeeld Leeuw is zon en de meest opvallende eigenschap is ongetwijfeld de enorme trots. De Leeuw beschikt over een zeer hartige persoonlijkheid en is liefdevol naar de medemens met een open en eerlijk vizier. Dit sterrenbeeld wil graag door anderen gerespecteerd worden, maar de Leeuw wil het respect niet zomaar krijgen. Respect moet verdiend worden en om die reden is eerlijkheid ook zo belangrijk voor het sterrenbeeld. De Leeuw zal dan ook niet snel leugens vertellen en verwacht dit ook van andere mensen. Personen met dit sterrenbeeld kunnen voor de ander door het vuur gaan en moeite doen, zolang de ander maar eerlijk is. Bijzonder ook is de eigenschap dat de Leeuw snel doorziet wie er wel of niet te vertrouwen is. Dat is onder meer te danken aan de sterke intuïtie en aan het gevoelige karakter. Het trotse karakter zal de Leeuw dan ook inzetten als mensen proberen hem te bedriegen, waarna de waarheid keihard verteld zal worden. Het sterrenbeeld Leeuw is ook doelgericht en zal daarom niet terugdeinzen om hard te werken. De Leeuw zal anderen ook inzetten om het doel te bereiken door hen te motiveren.

Natuurlijk leiderschap Naast de trots heeft de Leeuw ook de eigenschap om over een natuurlijk leiderschap te beschikken. Het motiveren van andere om het doel te bereiken is hem dan ook niet vreemd. Ook de wilskracht van dit sterrenbeeld levert daar een bijdrage aan. De Leeuw is minder snel geneigd om een compromis te sluiten. Zeker als de Leeuw al een plan heeft uitgestippeld, is het lastig om hem op andere gedachten te brengen. Dit sterrenbeeld is echter wel weer in staat om andere mensen te overtuigen van zijn gelijk, waardoor de mensen hem al snel zullen volgen. Dit sterrenbeeld wordt aangeraden om toch naar de mening van anderen te luisteren, waardoor het respect, dat de Leeuw zo graag wenst eerder verkregen zal worden.

Basiskarakter Leeuw De eigenschappen, die het basiskarakter van het sterrenbeeld Leeuw vormen bestaan uit vastberadenheid, trots, edelmoedigheid, liefdevol en enigszins arrogant. De kleur, die het beste bij de Leeuw past en ook een inspirerende werking heeft op het sterrenbeeld is de kleur goud. Kenmerkend aan het karakter is ook de neiging om alleen aan de top te willen staan. Is de Leeuw eenmaal aan de top beland, dan staat niets in de weg om zijn succes te delen. Dit vertaalt zich echter ook naar binnen toe, want de Leeuw is prima in staat om in zijn eigen wereldje te leven, waardoor de gelegenheid wordt geboden om weer op krachten te komen.

 

Bron: sterrenbeeld Leeuw

Maak een Gratis Website met JouwWeb